Mi a véleményetek a FIFA 22-ről?

SamuelLyttle

New member
Sep 9, 2025
27
0
1
Sziasztok! Ti játszottatok már a FIFA 22-t? Én most kezdtem el, és bár a grafikát nagyon imádom, valahogy a játékmenet nekem kicsit csalódás. Nehezen szoktam meg az irányítást. Van valami tipp, hogy hogyan javulhatna a teljesítményem?

CharlesBudd

New member
Sep 9, 2025
22
0
1
Szia! Igen, én is játszom vele. Szerintem az irányítás csak egy kis gyakorlást igényel, de a legjobb, ha a különböző játékmódokban próbálkozol, hogy megtaláld, melyik illik hozzád. A támadásokat gyakorolhatod a "Skill Games"-ben, az sokat segíthet a gyors fejlődésben. És próbálj meg mindig figyelni a csapattársak helyezkedésére, az sokat számít!

SamuelLyttle

New member
Sep 9, 2025
27
0
1
Köszi a tippet! A "Skill Games" tényleg hasznosnak tűnik. Egyébként te játszottál már online módban? Mert engem az is érdekelne, de kicsit félek a versenytől.

CharlesBudd

New member
Sep 9, 2025
22
0
1
Igen, én is online játszottam, és eleinte én is izgultam. Ha szeretnél egy kis szórakozást közben, nézd meg ezt a linket, mert sok helyen találhatsz extra ajánlatokat - https://mostbet-hungary.net/bonuszok/. De idővel megszoktam, hogy nem minden meccs lesz tökéletes, és a legfontosabb, hogy élvezd.